Футболист от балканска държава е бил на преговори в София с ръководството на ЦСКА. За неговата визита БЛИЦ писа още преди дни. Сега обаче изскочиха любопитни подробности.

Въпросният играч, подвизаващ се като защитник, е поискал луди пари за годишна заплата и вбесил собственика  на клуба Гриша Ганчев. Още по-скандалното е, че бранителят първоначално имал едни условия, но после рязко ги вдигнал. В Борисовата градина се съмняват, че пръст в цялата работа имал мениджърът на футболиста, който го придружавал на българска територия.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Шефовете на ЦСКА не можели да повярват, че имало толкова алчни хора.

„Няма да изпадаме в подробности. Но ако първоначално договорката е била за 100 лева годишна заплата, примерно, впоследствие са вдигнали тройно повече“, коментираха източници на БЛИЦ.

При това положение най-вероятно ЦСКА няма да се подсили с нов централен защитник.

БЛИЦ обаче разбра, че се водят преговори с крило и шансовете, за да се стигне до привличането му в следващите дни, са достаголеми.

Припомняме, че в плановете на ЦСКА първоначално беше Даниел Овусу от Ред Бул Залцбург. Ганаецът също пътува до София, но след това сделката се забави.  На проби при "армейците" пък пристигна нигериецът Муса, който впечатли с техниката си. Заради слабата му физика обаче "червените" началници се отказаха от услугите му. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК