Стартира кампания за края на два отбора ЦСКА в професионалния футбол, за обединение и единство сред „червената“ общност, разбра БЛИЦ от достоверни източници.

Първи ръка да подадат са готови от ЦСКА 1948 и няколко от „армейските“ легенди, които са част от клуба.

Припомняме, че там са Радослав Здравков, Спас Джевизов, Любослав Пенев, Ангел Рангелов, Валентин Илиев, а много вероятно към тях да се присъедини и Стойчо Младенов, който е гласен да заеме един от най-високите постове, научи още БЛИЦ. 

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!  

Именно легендите ще имат за задача да положат основите на „червеното“ обединение.  

Идеята е да се организира среща с ЦСКА на Гриша Ганчев. Разговори лично с него, сина му Данаил и с най-обичания от цесекарите футболист за всички времена Христо Стоичков.

Предвидена са и разговори с феновете на тима от цялата страна.

„Легендите на българския футбол, между които Стойчо Младенов, Спас Джевизов и останалите,  искат единен ЦСКА. Не искат два клуба. Повечето фенове също желаят това. Ще има срещи, разговори.  

Всички се надяват босовете да оставят на една страна своето его, защото ЦСКА е над всички.

Целта е клубът да се управлява от Надзорен и Управителен съвет, които да са съставени от мощни рекламодатели, от легенди и най-вече от фенове.

Идеята е ЦСКА да бъде на феновете, които чрез членски внос да помагат финансово. Отделно поне два мощни спонсора ще издържат клуба.

И ако феновете изберат Гриша Ганчев за президент, той ще е. Ако изберат друг – друг ще е. Важното е да се сложи край на цялата тази трагикомична история с двата ЦСКА“, заявиха източници на БЛИЦ.