ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Страшен екшън се вихри в родния футбол, научи БЛИЦ от сигурни източници. В два от мачовете от предстоящия 13-ти кръг в Efbet Лига настъпват промeни в съдийските назначения. 

Лично шефът на родните рефери Виктор Кашай е запретнал ръкави и прави корекции в нарядите.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

До тях се стига след атаката на кмета на Враца Калин Каменов, който скочи на "кадърните чернодрешковци" след загубата на Ботев (Вр) от Черно море с 1:2. Градоначалникът и врачани изразиха недоволството си от главния рефер Димо Димов и най-вече от Кристиян Колев, който беше в бригадата му като ВАР арбитър. 

При обявените от БФС съдийски назначения вчера именно Колев беше посочен да ръководи предстоящата среща на Ботев (Враца) с Арда (Кърджали) в неделя. Това обаче няма да се случи и Кашай и колегите му от Съдийската комисия са решили да го изпратят на двубоя Хебър - Локомотив (София). 

Кристиян Колев ще надува свирката на Националния стадион "Васил Левски", където пазарджиклии ще домакинстват на "железничарите" в петък от 17:30 часа. 
 
Първоначално предвиденият да ръководи Хебър - Локо (Сф) Радослав Гидженов пък е изпратен на мястото на Колев да ръководи Ботев (Враца) - Арда. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК