Ръководството на ЦСКА, колкото и да поддържа публично Милош Крушчич, е стартирало операция по намирането на нов треньор. Голямата задача е поставена на Кристиано Джарета. Идеята е да се намери име с добра визитка в Европа. Поради тази причина италианецът вече търси наставник в родината си, а и не само там - в Холандия, Белгия и Англия. 
 
"Крушчич няма да остане в ЦСКА даже и да бъде спечелена купата на България. Това е сигурно на 100 процента. Има вероятност да го сменят още преди сезона, ако се издъни на полуфиналите. Има и даже шанс да го разкарат по-рано. Така или иначе на "Армията" вече действат под пара, защото е видно, че по този начин не може да се продължи", съобщиха източници на БЛИЦ. 
Те добавиха, че в полезрението на ЦСКА попада и любопитно име на треньор, постигнал добри успехи в бивша съветска република.
 
Междувременно до БЛИЦ достигна слух, че Любо Пенев също е сред вариантите, ако Крушчич бъде уволнен по-рано. 

"Реакцията на феновете по време на снощния мач за Купата с Ботев Враца (б.р. - 2:1) малко или много смути ръководството. Запалянковците вече не крият възмущението си от бездушната и слабата игра на отбора. Те искат промяна, тъй като от 2016 година насам ЦСКА не е спечелил нищо. Поради това в Борисовата градина е даден стартът на операция "нов треньор" още отсега", поясниха източници на БЛИЦ.
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020