ЦСКА достигна трудно до полуфиналите за Купата на България. "Червените" постигнаха обрат с 2:1 над Ботев (Враца) след победен гол на Ахмед Ахмедов в 89-ата минута. Класирането очевидно не успокоява феновете на ЦСКА, които отново се нахвърлиха на треньора Милош Крушчич. Сръбският специалист трябваше да търпи виковете "Оставка!", докато даваше интервюто си след мача, предаде човек на БЛИЦ от "Българска армия".

Десетки изнервени запалянковци причакаха Крушчич пред стадиона и го засипаха с обиди и ругатни. Той обаче не смята, че е виновен за представянето на отбора, който преди дни записа шокираща загуба с 1:2 от Царско село. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

Попитан за недоволството на феновете, Крушчич отговори лаконично: "Няма проблем".

"Контролирахме мача, имахме поне 10 положения. Просто днес беше важно да се класираме на полуфиналите. Купата е голям шанс за нас", коментира сърбинът, който критикува журналистите с думите - "Защо търсите само негативи? Кажете, че Ахмедов вкара хубав гол, например. Джеси също игра добре, но това не го казвате, а коментирате феновете. Какво искате?".

В днешната среща привържениците на ЦСКА изразиха недоволство и срещу ръководството на клуба. На оградата пред сектор "Г" беше разпънат транспарант, насочен към собственика Гриша Ганев. "Господине, докога ще си играйкаме?", попитаха недоволните фенове на ЦСКА. 

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020


Снимка: LAP.BG