Съсобственикът на ЦСКА Гриша Ганчев замисля оттегляне от клуба. Тази шокираща новина обикаля от няколко дни Борисовата градина.

Според непотвърдена информация бизнесменът е уведомил хората от обкръжението си, че след края на сезона ще си тръгне от стадион „Българска армия“. Преди това той искал да направи качествена селекция, в която тимът да е конкурентноспособен за атака на титлата, убягваща на „червените“ вече цели 12 години.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Ганчев даже вече бил решил на кого да прехвърли своите акции. Припомняме, че останалата част от тях са в Юлиан Инджов и Христо Стоичков.

Босът на ЦСКА бил притеснен от икономическата криза, появила се вследствие на пандемията с COVID-19, отразила се и върху неговия бизнес.

Дали всичко това с оттеглянето му е вярно, тепърва ще разберем. Достоверни източници заявиха пред БЛИЦ, че Ганчев не за първи път говори за оттегляне, но в крайна сметка променя решението си. Подобен случай имаше и миналата година.

Слуховете веднага  пораждат доста въпроси: Какво ще се случи при това положение със стадиона, кой ще поеме управлението на клуба, както и още и още..
Класирането в efbet Лига

efbet Лига - сезон 2019/2020

Купа на България - сезон 2019/2020