Юношата на "Левски" Атанас Фиданин е петото попълнение на лидера в Северозападната "В" група Локомотив (Горна Оряховица), разбра БЛИЦ.

27-годишният ляк краен защитник се раздели тази зима с Пирин (Гоце Делчев), като е имал оферти от клубове от професионалния футбол, но с удоволствие е приел да подсили амбициозния тим от Горна Оряховица, оглавяван от един от героите от САЩ`94 - Бончо Генчев.

Роденият в Гоце Делчев Атанас Фиданин, освен за "Левски", е играл още за Родопа (Смолян), Видима-Раковски (Севлиев), Черноморец (Бургас) и Монтана. Защитникът има и записани мачове за младежкия национален отбор.

Преди Фиданин Локомотив (Горна Оряховица) се подсили още със скандалджията Николай Петров, защитникът Тодор Стоев, вратарят Иван Христов и нападателят от Русия Виталий Савченко.

"Железничарите" бяха напуснати от халфа Димитър Димитров, а вчера стана ясно, че си тръгва и вратарят Александър Димов-Пантерата. Стражът засега слага край на кариерата си и заминава на бригада в чужбина. Димов лети за Англия, където ще се отдаде на селскостопанска работа.