Зловещите псувни на треньора на Локомотив (Пловдив) Наджи Шенсой към треньора на дубъла на Ред Бул Залцбург II Нико Ковач доведоха до голям скандал онази вечер в Анталия. "Смърфовете" спечелиха с 3:1, но след мача в лагера на тима се коментираше не резултатът, а изцепките на косоваря.

Наложи се Христо Бонев-Зума да замазва гафа пред австрийците. След мача Бонев отиде да говори с Нико Ковач, който е уважаван бивш национал на Хърватия. Младият треньор прие извиненията и двамата със Зума се прегърнаха, информира "7 дни спорт". След това Бонев говори и с останалите от ръководството на Ред Бул Залцбург.

Скандалът стана в 42-ата минута, когато Шуаб от австрийския тим влезе безкопромисно в краката на Даксон. В този момент Шенсой направо обезумя и се нахвърли първо върху Шуаб. От отсрещната скамейка Ковач призова косоваря да бъде по-спокоен. Тогава Шенсой изригна и срещу хърватина с "Пуши ми курац!" и ред други псувни. Това ядоса много хърватина и в крайна сметка двамата скочиха да се бият. Съдията Зайтер спря за кратко мача, за да може футболистите да озаптяваха двамата треньори. /БЛИЦ