Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев остана крайно недолен от съдийството в мача с "Левски", загубен от "смърфовете" с 1:2. Зума дори заяви, че Георги Игнатов няма място в българския футбол.

„Победа за "Левски", която им дава възможност да се борят за шампионската титла. Да поздравя БФС и съдийската колегия с това, че днешният съдия е бил наказан за 2 години и да укоря тези, които са го върнали, защото според мен този човек няма нищо общо с джентълменството и със ситуациите“, заяви Бонев след загубата на "Герена".

„Що се отнася до мача, "Левски" искаха да победят днес. Постигнаха го, и независимо от това, какви възможности имаме в момента, мисля, че се държахме достойно и 1:2 не е резултат, който може да е обиден за момчетата, които играха днес. За първия гол нямам претенции, но при втория бях на линията, Базил Де Карвальо бе напред с 5 метра. При 0:0 видяхме как свири, при 2:0 по друг начин, при 2:1 се върна ситуацията, каквато беше при 0:0. Такива хора нямат място в българския футбол“, каза още Зума.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА