Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров заяви, че Емил Велев остава начело на отбора и през пролетта. "Той ще продължи да води Левски. Като свърши сезона, ще седнем заедно и ще решим какви футболисти ще се опитаме да привлечем. Интересуваме се от много играчи - както българи, така и чужденци", каза Боримиров след мача с Локомотив (Сф).
 

"Нямаме претенции с кой ще се паднем на осминафиналите. Искаме само да сме домакини. Бихме се съгласили да приемем дори и ЦСКА. На 6 декември, когато са мачовете от 1/8-финалите, може и да е студено на "Герена", но който дойде там, ще му се стопли сърцето", добави Боримиров, който каза, че се е страхувал, ако двубоят беше отишъл на дузпи.


"Много съм доволен, че футболистите показаха мъжество в края на полусезона. Те демонстрираха воля за победа и себераздаване при тези изключително тежки условия, което е похвално. Очевидно сме на прав път с подготовката, след като по това време на годината можем да играем на такова високо ниво мач с продължения", завърши спортно-техническият директор на "сините"./БЛИЦ