Спортният директор на "Левски" Даниел Боримиров намери начин да отмъсти на "Ботев" (Пловдив) и по-специално на Станимир Стоилов. Както е известно, преди дни "канарчетата" отмъкнаха един от талантите на "сините" - 18-годишният нападател Цветелин Чунчуков, което много ядоса Борето. Бившият халф дори подхвана разследване в ДЮШ на "Левски", но също така очевидно е решил да си го върне на Мъри.

Боримиров е имал среща с един от асистентите на Стоилов в "Ботев" (Пловдив) - Саид Ибраимов, на който е предложил да се върне на "Герена".

Двамата се засякоха като футболисти в "Левски" през пролетта на 2004 година, която бе последна в кариерата на Ибраимов, а Боримиров се завърна в любимия си клуб след 8-годишен престой в Мюнхен 1860. След това Борето бе в основната на "сините" за успехите под ръководството на Станимир Стоилов, докато Ибраимов бе в щаба на Мъри като основен скаут на Клуба. Именно в това звенно иска да го върне настоящият спортен директор. Не е ясно обаче как ще реагира Мъри като разбере, че Боримиров мъти главата на един от асистентите му.

Ибраимов беше помощник на Станимир Стоилов и в Литекс.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ