Бившият спортно-технически директор на Левски Даниел Боримиров за пореден път заяви, че няма нищо общо със скандала с таксиметровите шофьори, в който бяха замесени Юсуф Рабех и Рашид Тиберканин. Вчера състав на Софийски районен съд призна за виновни двамата мароканци за нанасяне на лека телесна повреда на таксиметровия шофьор Румен Христов при инцидент през ноември миналата година.

Единият от героите от САЩ`94 днес раздава награди победителите в програмата "Децата и футболът", която обхваща таланти до 14 години. Сред наградените бе и синът му Алекс, който е капитан на отбора на Левски в своята възраст.

"Нямам нищо общо със скандала с Рабех и Тиберканин. Не знам защо името ми беше замесено. Пристигнах на мястото, когато вече всичко беше приключило", защити се Боримиров.

"Нямам проблеми с никого. Ще поздравя Тодор Батков, ако се видя с него. Не знам обаче защо ме подмина след мача със Славия? Явно съм много малък и не ме е видял", каза още Борето, добавяйки, че на този етап няма как да се завърне отново на работа в Левски.

"Някои хора ми направиха предложение или по-точно ме уговаряха да взема решение да спра с футбола и затова приех. Винаги съм се старал да се раздавам в тренировките. Лошото е, че младежта, която идва отдолу има много ниски цели", каза още Боримиров, добавяйки, че в последните седмици е бил в Германия и поради тази причина не е гледал на живо мач на Левски. /БЛИЦ