Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Спортният директор на "Левски" Даниел Боримиров призна, че Литекс е бил ощетен на мача в Ловеч в събота, който "сините" спечелиха с 2:1. В предаването "Пред банята" по ТВ7 Борето сподели, че Николай Йорданов е имал пълни основания да отсъди дузпа за "оранжевите" за нарушението на Ромен Ели срещу Георги Миланов при ситуацията в 26-ата минута, когато резултатът още беше 0:0.

"Чест му прави на Ицо, че в ефир си призна, че е говорил със съдията на полувремето в Ловеч и на висок тон му е казал някои неща в тунела. Аз съм за коректността и това, което се е случило, да се казва", сподели Боримиров, като заедно със Стоичков влязоха в директен спор относно спорните ситуации от мача. Двамата бяха на различно мнение за почти всяко от дискусионните положения. Боримиров обаче призна, че Литекс е бил ощетен.

"Едва от повторенията разбрах, че има нарушение на Ели срещу Миланов, така че можеше да се отсъди дузпа за Литекс", каза бившият халф.

Камата пък сподели това, което му е докладвал Илко Пиргов. На вратаря асистент-съдията казал, че е видял нарушението срещу Миланов, но "нямало как да даде сигнал на Николай Йорданов".

"Чиста дузпа, не знам защо не ни я дадоха", отсече Стоичков.

"Не съм съгласен, че "Левски" е подкрепян от съдиите. Ако започнем от мача с Черно море, който ми беше първи след завръщането, мисля, че бяхме толкова ощетени в този двубой... на Черно море бяха спестени 2-3 червени картона. Да, съгласен съм, че голът ни не беше редовен, но съдията Ивайло Стоянов по никакъв начин не може да разбере, че футболистът ни е в засада. Асистентът му не му сигнализира. За нас имаше чиста дузпа в 93-ата минута срещу Жоао Силва. Такова туширане, такъв суплес, не бях виждал досега. Защо не коментираме изявите на играчите от Черно море, а говорим само за нашия гол", добави Боримиров.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ