Даниел Боримиров е поредното име, за което стана ясно, че може да се завърне в "Левски". "Лайвспорт" твърди, че бившият спорно-технически директор е един от вариантите при положение, че Тодор Батков и Иво Тонев не се разберат със Станимир Стоилов. Както е известно, другата опция е Илиан Илиев.

Борето разполага с нужния лиценз за старши треньор, но ситуацията е доста заплетена. И в този случай всичко е много условно, тъй като крайното решение минава през "машиниста на влака" - Тодор Батков. Адвокатът и Боримиров не спряха да се плюят по медиите, откакто бившият халф беше уволнен през лятото на 2009-а заедно с Емил Велев, независимо че тандемът донесе шампионска титла за "сините".

С оглед на факта обаче, че "Левски" е изправен до стената - няма треньор, отборът е извън сметките за евротурнирите към днешна дата, а Мъри Стоилов си иска близо 100-те хиляди лева, не е изключено Батков да направи компромис със себе си.

В близките часове се очаква да разберем дали в крайна сметка двете страни са заровили томахавките.

БЛИЦ разбра, че на този етап е малко вероятно Боримиров да се завърне на "Герена". Поканата му е била отправена от Иво Тонев, но все още няма нищо сериозно. Борето обаче много трудно би се разбрал с Батков. А и освен това има наложена забрана да посещава спортни мероприятия за 1 година. Санкцията от Районния съд в Сливен изтича октомври.

Не е тайна, че Боримиров милее за "Левски" и му е много болно за случващото се напоследък в любимия му клуб. Синът му Алекс пък е лидер на една от юношеските формации на "сините".