Спортният директор на "Левски" Георги Иванов, който в последната една седмица изпълняваше функциите и на старши треньор след оставката на Николай Костов, се е сбогувал преди днешната тренировка с футболистите на „сините“. Легендарният голмайстор на практика си е събрал багажа и проправя път за новата власт на Герена, съобщава "Гонг". Тази вечер Иванов и Иво Тонев бяха на стадион „Георги Аспарухов“ и разговаряха до късно. Очаква се утре срещите да продължат като на този етап близо до договор с "Левски" е Станимир Стоилов.

Повечето футболисти на „сините“ бяха във видимо лошо настроение преди и след днешната тренировка, която бе водена от Викторио Павлов. Ако Георги Иванов действително си тръгне от Левски, най-вероятно тимът ще напусне и най-близкият му човек Ивайло Петров – Пифа.

Легендата Гонзо бе спортен директор на Левски в последните три години, като на няколко пъти се заемаше и с длъжността старши треньор. Иванов за последно води отбора в двубоите с Литекс и Лудогорец, които Левски загуби с по 0:1.