Бившият футболист и началник в "Левски" - Даниел Боримиров, скочи на Наско Сираков и Иво Тонев, които обявиха, че напускат клуба от "Герена" след срамната случка с разсъбличането на треньора Ивайло Петев. Борето коментира ситуацията при "сините", както и прогнозира победа за любимия му отбор в днешното дерби с ЦСКА, което ще гледа на живо от ложите на Националния стадион "Васил Левски".

"Очакванията са ми "Левски" да победи ЦСКА. Задължени сме да вдигнем малко настроението на привържениците. От началото на първенството "Левски" няма поводи за радост и днес е идеален момент това да се промени. Това е мачът, с който можем да поизтрием срама, поне малко", каза пред TV7 Боримиров при влизането си на "Васил Левски".

"Точно не мога да кажа какво се случва в "Левски". Тодор Батков и Иво Тонев трябва да излязат и да кажат. Не го намирам за нормално за 5-6 месеца да се сменят четирима треньори", сподели бившият халф.

"Това, което стана с Ивайло Петев, на всеки човек е ясно, че няма как да се случи в цивилизована държава. Това граничи с безумието. Ръководството на "Левски" има вина. Пресконференцията не е за фенове. Не трябваше да бъдат допускани в залата. С Наско сме приятели, но ако аз бях в неговата ситуация, нямаше да позволя на фен да свали фланелката на треньора. Щом Сираков го е избрал, трябваше да го защити и да не позволява на феновете да го разсъбличат. Случилото се с Петев накара Наско и Иво Тонев да подадат оставките си. Това показва, че са безсилни", атакува Боримиров по адрес на вече бившите началници в "синия" клуб.

"Всеки ръководител има виждане за наличните футболисти. Моето е различно от това на доскорошните управници. Махнаха се няколко доказани състезатели, което не бе правилно. Видяхте, че ефектът от това не бе положителен. Рамон Лопес, който аз доведох, беше класен футболист. Постоянно е в състава на кръга сега, по време на престоя си във Волин. Това означава, че не съм сбъркал, предлагайки го на отбора", каза Боримиров, който също така отговори дали се връща на "Герена": "Не, не, няма такова нещо."