Доскорошният спортен директор на "Левски" Даниел Боримиров все още изчаква да разбере дали ще остане в клуба. Постът на бившия халф бе даден на Наско Сираков, който се завърна на „Герена". Очаква се в близките дни Тодор Батков да обяви дали Борето ще продължи да работи в тима.

"Проведохме дълъг разговор с г-н Батков. Той ми каза, че държи много да остана. Аз му изложих своите виждания и му казах какво е желанието ми. Сега собственикът трябва да реши дали да ги приеме или не. Все още не знам дали ще остана. Най-вероятно той ще ви съобщи в близките дни. Няма да крия, че ми беше предложено да стана шеф на ДЮШ. Но много пъти съм казвал какъв мога да бъда и какви са приоритетите ми. Ръководството знае къде съм най-силен - близко до отбора. Така че искам, ако продължа, да съм там, където бих бил най-полезен. Ще повторя, че Тодор Батков изяви желание да не си тръгвам. Ще изчакам няколко дни, докато той ми каже какво е решението му. След това ще обявя какво ще правя и дали ще остана на "Герена", каза пред "Тема Спорт" Даниел Боримиров.

Бившият халф не бе много словоохотлив относно завръщането на Наско Сираков.

"Надявам се да повлияе положително на "Левски". Не знам какво иска да промени. Не съм гадател, за да кажа. Само Наско знае каква е концепцията му за развитие", допълни Боримиров.