ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Наско Сираков вече се захвана с "Левски". Легендата пристигна на "Герена", където от 18:00 часа трябва да се проведе първата тренировка на отбора от лятната подготовка. Тя обаче може и да се забави, тъй като преди нея Сираков ще бъде представен пред отбора.

Още преди 16 часа легендата пристигна на "Георги Аспарухов" и проведе среща с досегашния спортно-технически директор Даниел Боримиров и с шефа на Управителния съвет на клуба Иво Тонев.

Сбирката не продължи дълго. След нея Боримиров не пожела да говори пред журналистите и само заяви: "Утре ще стане ясно моето бъдеще в клуба, няма какво повече да ви кажа. Ще имам среща с г-н Батков и след нея ще съм наясно оставам ли, или не."

БЛИЦ научи, че почти сигурно Боримиров ще бъде разкаран, като се има предвид, че властта на "Герена" взема Сираков. По-рано днес от "Левски" обявиха, че голмайстор №1 в историята на "сините" вече е спортно-технически директор. Сложилият край на състезателната си кариера Христо Йовов пък вече е технически директор.

Очаква се преди започването на тренировката Тодор Батков и Наско Сираков да говорят пред журналистите на съвместна пресконференция.