Новият наставник на Академик (София) Борис Ангелов остана много доволен, след като избраниците му стигнаха до точката срещу Черноморец при гостуването в Бургас - 0:0.

"Равностоен мач, знаехме какво да очакваме от Черноморец. Нямаме достатъчно футболисти, имахме много проблеми. Мисля, че дадохме всичко от себе си. Момчетата се изцедиха. Доволен съм от тях, доволен съм и от резултата, заслужен е", заяви Ангелов след края на мача от първия кръг на "А" група.

"Условията в "А" група са по-добри. Играхме на прекрасен терен. Работим спокойно, имаме бюджет, ръководството се грижи за нас. Тези момчета имат хляб в себе си и трябва да се работи с тях. В халфовата линия се нуждаем от още футболисти. Също така трябва и централен нападател, след като Ники Божов премина в Славия. Търсим човек на неговото място, ще го намерим", добави треньорът, който през миналия сезон бе начело на Чавдар (Етрополе). Ангелов дори класира тима от Западната "Б" група на 1/2-финал за Купата на България, където бе елиминиран от Берое с 0:1. /БЛИЦ