Босът на ЦСКА Димитър Борисов проведе вчера среща на четири очи с новоназначения треньор Стойчо Младенов. Разговорът се състоя в комплекса "Царско село", в който "червените" са отседнали до мача с Калиакра, който е в неделя от 13:30 часа на "Армията".

Двамата бяха заедно в продължение на около един час и коментираха това, което трябва да се промени в клуба, за да бъдат постигнати по-добри резултати. От разговора между тях стана ясно, че ЦСКА по никакъв начин на променя шампионските си амбиции.

Борисов е казал на Младенов, че очаква отборът да влезе във вечното дерби с "Левски" със серия от 9 поредни победи в "А" група, твърди "Тема Спорт". Това означава, че "червените" трябва да спечелят предстоящите си мачове с Калиакра, Монтана, Локо (Сф), Локо (Пд), Берое, Видима-Раковски, Светкавица, Славия и Черно море. Ако това се случи, вероятността ЦСКА да влезе като лидер в класирането в двубоя срещу "сините" е огромна.

Младенов е бил запознат и с вътрешния правилник, наложен от "Титан", че премии ще се получават само при шампионска титла. Все пак не е изключено отборът да получи бонуси за дербитата в края на първенството, стига, разбира се, те да са от решаващо значение за спечелването на шампионската титла.

Почти сигурно собствениците на ЦСКА Борисов и Иво Иванов няма да присъстват на следващите няколко мача на отбора. Те разчитат с няколко поредни победи негативните настроения на феновете да бъдат парирани.