Завърналият се в ЦСКА Стойчо Младенов напомни за себе си, нападайки вечния враг "Левски". Треньорът на "червените" заяви, че държавата се меси и има спусната директива "сините" да бъдат шампион този сезон.

"Едно голямо евала за Лудогорец. За това, което правят - като резултати, условията на базата им. При тях се работи на високо ниво. За "Левски" е ясно. Знаем, че там има държавна намеса. Има спусната директива да бъдат шампиони. Готови сме да парираме ударите под кръста, ще се борим и ще видим какво ще стане", заяви пред ТВ7 Стойчо Младенов.

"Ще гоним нещата с всички сили, с всички позволени средства. Ако пък не - гарантирам, че следващата година ще вземем това, което ни приляга. Това, което съм правил при миналите си престои", добави любимецът на Сектор "Г".

Младенов отново ще седне на треньорската скамейка на стадион "Българска армия" в неделя, когато е домакинството на Калиакра. Мачът от 18-ия кръг на "А" група е от 13:30 часа, а преди него "червените" изостават с 3 точки от лидера Лудогорец, след като преди дни се издъниха в Бургас - загубата с 0:2 от Черноморец.