Президентът на ЦСКА Димитър Борисов за пореден път отрече да има конфликт с феновете на клуба, които заплашват с бойкот на мачовете през новия сезон.

"Няма никакви проблеми с феновете. Те се оплакаха от високите цени на билетите и ние им направихме сериозна отстъпка от цената на абонаментните карти. В момента пропускът за мачовете на отбора струва по 2,50 лева, защото в цената на абонамента влизат и мачовете от предварителните кръгове на Лига Европа, както и тези за Купата на България. Не виждам защо още има причина да са недоволни", коментира Борисов, който изгледа на живо победата с 5:1 над Ком-Миньор (Берковица).

"Кой се сърди, Димитър Ангелов ли? Сигурно ще бойкотира, защото спрях да му давам 3000 лева на месец след мача в Мездра. Питайте го за тези пари", допълни босът на "армейците".

"Ком-Миньор не трябва да е мерило за ЦСКА. Доволен съм от постигнатата победа. През септември вече ще има изчистен и напълно завършен проект за новия стадион. В момента се строи и възстановителен център, с фитнес зала и модерни съблекални, както и няколко нови терена на Панчарево. Когато строежът завърши, ще преместим там първия тим. Засега школата остава на Царско село", каза още Димитър Борисов.

"Трябва да почакаме и ще видим дали тази промяната ще се отрази добре на школата, или не", заяви Борисов по повод скандалите в ДЮШ на клуба, свързани с уволнението на почти всички треньори и заменянето им със сръбски специалисти. /БЛИЦ