Треньорът на ЦСКА Павел Дочев остана доволен от играта на избраниците си срещу Ком-Миньор (Берковица). "Армейците" записаха убедителна победа с 5:1. След мача спецът заяви, че до седмица ще бъде привлечен нов нападател като вариантите са два. Както е известно, единият е Килиан Шеридън от Селтик.

"Получи се добра контрола. Играхме така, както искахме. Противниковият отбор бе доста затворен и добре организиран. Имахме проблеми през първото полувреме да пробием тази масивна защита. През втората част те се измориха и допуснаха доста грешки, а ние успяхме да се възползваме и вкарахме головете", сподели спецът.

"Не трябваше да допускаме гол. Ако бяхме свършили 5:0, щях да съм по-доволен. Има още какво да се желае. Контузени са няколко от играчите ни. Димитър Илиев усука коляно. Павел Виданов е с разтежение. Костадин Стоянов също имаше проблеми сутринта на тренировката, но това е нормално след дългия лагер в Германия. Ще се опитаме да ги възстановим за мача в четвъртък с Олимпиакос (Никозия) и да имаме по-свеж отбор", добави Дочев.

"Ще преотстъпим в други отбори двама или трима играчи. Но не искам да им казвам имената преди да съм говорил с тях. Нашето ръководство ще ги информира", продължи наставникът на ЦСКА.

"Имаме нужда от нов нападател. Саидходжа е с проблеми, както и Руи Мигел. Митко Илиев също се контузи. Ние се нуждаем от нов нападател, защото сезонът е дълъг. Имаме два варианта, като единият е Шеридън. До 3-4 дни ще е ясно дали той ще дойде. Ако не стане, ще преминем на втория сигурен вариант за нов нападател. Гледах Левски по телевизията срещу Дъндолк. Направиха ми добро впечатление. Играха доста свежо и офанзивно. Смятам, че заслужено победиха", каза още Павел Дочев. /БЛИЦ