Министър-председателят Бойко Борисов вкара 2 гола в мач, игран в памет на големия български футболист Атанас Михайлов (1949 - 2006 година). Преди демонстративната среща до стадион "Локомотив" бе открита плоча в памет на Начко.

В срещата между ветераните на Локомотив (София) и отбора на приятелите на Начко феновете на стадиона в "Надежда" видяха много от легендите на българския футбол.

Мачът в редовното време завърши при резултат 3:3, а след изпълнение на дузпи ветераните на Локомотив победиха с 4:1, като единствената реализирана дузпа за приятелите на Начко бе тази на Бойко Борисов.

В редовното време голмайстори за отбора на приятелите на Начко бяха Бойко Борисов - 2 гола, и Георги Богданов, а за ветераните на Локо с реализаторски умения се отличиха Димитър Васев, Нако Дойчев и сина на Начко - Виктор Михайлов, информира "Гонг".

В отбора на приятелите на Начко играха Бойко Борисов, Павел Панов, Войн Войнов, Емил Спасов, Божидар Искренов, Емил Бучински и др., а на резервната пейка на приятелите на Начко бе Димитър Пенев - треньор №1 на България за ХХ век. Сред ветераните на Локомотив София личаха имената на Йордан Стойков, Ангел Колев, Бойчо Величков, Нако Дойчев, Кирил Метков, Дончо Донев и др.

Всички футболисти и от двата отбора играха с фланелки с №10, каквато носеше на гърба си бившият нападател на Локо и на българския национален отбор Атанас Михайлов.

3_3.jpg

4.jpg