Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов даде интервю пред БЛИЦ:

- Г-н Борисов, вярно ли е, че Йоан Андоне е готов с оставката си и тази вечер ще се срещнете?
-Андоне не ми е звънял, за да ме информира. Ние ще се видим, но това не означава, че той иска да напусне. Всъщност не е нужно да се внася допълнително напрежение. Нека свърши мачът с Левски, тогава ще говоря по-подробно.
 
-Французинът Гранден се е оплакал, че не е получавал две заплати и е готов да си тръгне?
-Гранден няма как да си тръгне, защото има договор с ЦСКА. Това, че има да получава две заплати, не отговаря на истината. Категоричен съм!
 
-Коментарът ви за мача с Пирин в Кюстендил, завършил 1:1?
-Ами, ако трябва да съм откровен, на мен ми писна от съдийските грешки на нашите мачове. Голът на Пирин беше напълно нередовен – топката изобщо не премина голлинията. Стана традиция в последните срещи реферите да ни ощетяват. Срещу Локомотив (Пловдив) отсъдиха две несъществуващи дузпи за съперника, сега и това нередовно попадение. Надявам се арбитърът, който ще свири дербито с Левски, да бъде в час и да се справи със задълженията си.
 
-Предстои вечното дерби. Като наблюдавате играта на ЦСКА, смятате ли, че отборът има възможности да спечели.
-Надявам се да победим. Имаме сили и възможности. Срещу Пирин не спечелихме, но се представихме на добро ниво през второто полувреме. Важното е срещу Левски да сме на висота не само през втората или първата част, но и през целия двубой.
 
-Има ли напрежение в ЦСКА? Пак се говори за забавени заплати...
-Не. Всичко е скалъпено от нашите “доброжелатели”, които искат да разконцентрират футболистите преди важния мач с Левски. Това няма да го позволя. Има ли спокойствие в състава ни, резултатите рано или късно ще се появят. Но никак не е леко да играеш, когато те ощетяват на терена и извън него.
 
-Намеквате за решението на БФС за прекратения мач в Мездра?
-Да, но не искам повече да се връщам на тази тема. Каквото имаше да го казвам, вече го заявих.
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ