Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов заяви, че е бил в Англия по бизнес дела и поради тази причина не е присъствал в Разград за решителния мач с Лудогорец. В интервю за "Канал 3" босът сподели, че Стойчо Младенов твърдо остава на поста си и за новия сезон. Борисов каза още, че финансови проблеми в ЦСКА няма, въпреки че бюджетът ще бъде намален с 30%.

"Загубихме титлата заради загуби, но на този въпрос трябва да отговори Стойчо Младенов. Загубихме срещу "Левски", решителният мач срещу Лудогорец също. От Миньор не знам защо загубихме. Не мога да отговоря на този въпрос. Аз тогава пак не бях в България. Не знам как са играли, но това е бил най-слабият мач на ЦСКА в цялото първенство. Едва ли са загубили мача, защото не съм бил на него. Този въпрос трябва да го зададете на отбора и Стойчо Младенов. Какво да направя след загубите? Да прекратя участието на отбора ли? Да ги извадя от първенството? За мен решителният мач беше с "Левски", а не с Миньор", коментира Борисов.

"Стойчо Младенов остава твърдо в ЦСКА за новия сезон. Ако някой ни съди, няма да можем да взимаме лицензи. Няма такова нещо. Никой не ни съди. Не знам за какви 200 хиляди лева говорите. Не дължа нищо на Кирил Домусчиев. За какво да му дължим? Ние не сме купували футболисти от тях", продължи босът на "армейците".

"ЦСКА няма цена. Не можем да говорим като на пазар. Щом взимаме лицензи, значи състоянието на клуба е стабилно. Ние сме на мониторинг от УЕФА всеки месец. Щом нямаме проблем с лиценза, значи е добре. Положението ни е стабилно. Ще привлечем нови попълнения през лятото. Ще се разделим със 7-8 човека. Сред тях са Томас, Паун и Хадад. До 9 юни всичко ще бъде ясно. Ще намалим малко бюджета - с 30%. Не знам за уредени мачове в първенството. ЦСКА не влиза в такива", каза още Димитър Борисов.