Председателят на Съвета на директорите на Берое Боян Боев говори пред клубната телевизия след класирането на финал за турнира за Купата на България.

"Изиграхме едно по-слабо първо полувреме, обаче второто взехме нашето. За мен сме по-добрия отбор и имаме определено място на финала. За мен не е магия, а е страшно много работа. Аз съм го казвал много пъти, че това се дължи на спортно-техническия щаб. Благодаря и на футболистите, защото и те са доказали и продължават да доказват с труда си, че наистина тези успехи са плод на колективна работа, много работа и само работа", заяви Боев след триумфа над Славия с 1:0 в полуфинала.

Той не пожела да отговори твърдо каква премия ще получат "зелените". "Мисля, че емоционално са достатъчно добре възнаградени. Има си вътрешни правилници и всичко е уредено там. Предстои ни финал, но мачовете за първенството няма да останат на заден план.Трябва да говорите и с Хубчев, но съм убеден, че ще ви каже същото и той. Всички мачове ще си ги изиграем.

Разбира се, концентрацията ще е към 15 май, но това няма да ни попречи да си изиграем на топ ниво мачовете в шампионата и да качим стълбичката още. Засега сме на осмо място, но смятам, че може и по-добре. Шестото място е напълно постижимо. Ние също търсим Купата. За нас също е важно. Определено е труден мача и ще бъде труден, но да стигнем до там. Смятам, че ще се раздадем и ще си вземем нашето", заяви Боев.