Видима-Раковски излезе в почивка. След загубения бараж с 0:3 от Черноморец (Поморие) старши треньорът Димитър Тодоров пусна футболистите във ваканция. Всички играчи трябва да се явят на 27 юни за началото на подготовката за новото първенство в "Б" група. Очаква се, до тогава да се разбере, кои футболисти ще останат в състава и кои ще продължат кариерата си на други места.

Междувременно стана ясно, че ръководството на Видима-Раковски ще заседава следващата седмица. Управителният съвет ще се събере на работна среща, на която ще обсъди представянето на отбора.

"Съжаляваме, че не успяхме да запазим мястото си в "А" група и не изпълнихме целта си", заяви Ярослав Дончев – председател на Съвета на директорите на Видима-Раковски.

"Вярвах, че в решителния мач с Черноморец (Поморие) отборът ни ще докаже, че има място в елита, но това не се случи. Предстои да анализираме ситуацията преди да вземем решения. Няма как да го направим веднага, тъй като част от хората в ръководството са ангажирани в чужбина. Следващата седмица ще има заседание на Управителния съвет, на което ще разгледаме представянето на отбора и ще изслушаме старши треньора Димитър Тодоров. Ще обмислим добре ситуацията и ще преценим какво е най-добро за развитието на клуба. Категоричен съм, че изпадането ни от "А" група няма да доведе до сътресения в клуба. Това, че ще играем в "Б" група няма да ни промени плана да градим по-силен отбор и намерението ни е да продължим в тази посока. Ще се стремим да запазим основните си футболисти, ще търсим и нови попълнения. Ръководството ще продължи да изпълнява ангажиментите си към клуба и да работи за развитието на футбола в град Севлиево", изрази увереност за доброто бъдеще на Видима председателят на Съвета на директорите Ярослав Дончев. /БЛИЦ