В Черноморец продължават да работят по европейски и с всеки изминал ден се доближават максимално до западно европейските клубове. След като по обяд треньорите и част от футболистите присъстваха на първата копка на новия спортен комплекс „Гнездо на акули”, довечера всички се събират на барбекю в „Гранд хотел Поморие”.

На вечерята ще присъстват съпругите и приятелките на играчи, треньори и служители на клуба. Идеята на ръководството е футболистите и техните близки да усетят атмосферата в отбора и да изградят още по-приятелски отношения помежду им. Утре до обяд играчите ще почиват, след което отново навлизат в обичайния си тренировъчен ритъм.

Голмайсторът Дуду се завърна в Бургас след претърпяна операция на коляното. Столичните хирурзи дават оптимистични прогнози за възстановяването на нападателя, след като той претърпя артроскопия на менискуса на дясното си коляно. Дуду ще ходи с помощта на патерици в продължение на няколко дни, след което ще се придвижва самостоятелно. След третата седмица той ще започне възстановителни процедури в медицинския център на стадион „Лазур”./БЛИЦ