Кирил Домусчиев изрази увереност, че Лудогорец ще играе на Националния стадион “Васил Левски” мачовете си от груповата фаза на Шампионската лига. Тимът повтори историческото постижение на “Левски” и се добра до същинската фаза на най-комерсиалния клубен турнир. Лудогорец отстрани Стауа в плейофите след 1:0 в редовното време и 6:5 при изпълнението на дузпите, при които вратар на тима бе Козмин Моци, който замени изонения Владислав Стоянов.

“Новата трибуна, която ще построим на стадиона в Разград, ще предложа да се казва Моци. За мен това е играч, който е в ядрото на отбора. И преди съм го казвал, знам го като характер и психика. Имаме трима-четирима ключови играчи. Ако имахме повече такива играчи като него – с характер...”, заяви Кирил Домусчиев.

“Ако ни разрешат да играем тук, ще играем. Ако не, отиваме в Албания, Македония (гледа надолу в земята). Надявам се да ни разрешат тук, за да радваме българите. Явно ще трябва да направим някакви допълнителни инвестиции, за да играем на Националния стадион. Явно не може да чакаме на държавата, която година и половина не може да направи едно светлинно табло. Ще направим едно дарение и ще направим реконструкция”, допълни босът.

“За мен това са бедни души, загубени души, малко поетично казано. Мога само да ги съжалявам”, заяви Домусчиев по повод феновете на ЦСКА, които подкрепиха Стяуа.

На въпрос, кои отбори иска да се паднат на Лудогорец в групите, Домусчиев заявив: “Направете допитване до всички българи, феновете и дай боже да се паднат тези отбори, които те искат. Ние нямаме претенции, дали ще дойде Реал, Барселона, ще играем футбол. Надяваме се всички хора, които дойдат на стадиона, да са щастливи, че сме довели техните любимци.”

Шампионска лига - сезон 2014/15

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка


"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите