Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви, че е притеснен, понеже всичко в клуба е прекалено хубаво. Босът на шампионите все още не е навестил отбора, но поддържа постоянен контакт със спортно-техническото ръководство. Той призна също така, че няма изгодна оферта за вратаря Владислав Стоянов и стражът ще остане в тима.

„Не съм спокоен, защото прекалено добре е всичко и като подготовка, и като дух, и като настроение, и като контроли. Когато всичко е прекалено добре, започвам да имам притеснения”, сподели Домусчиев пред Би Ти Ви.

„Много подробности за подготовката не мога да ви кажа, тъй като съм доста ангажиран в позицията си на председател на КРИБ и имах така доста бизнес ангажименти. Нито посетих лагера на отбора в Турция, няма да имам и възможност да посетя лагера в Испания, тъй като ще съм някъде по Азия в тоя момент. Но това, което чувам от Ангел Петричев и от старши треньора и от спортния директор Методи Томанов, е, че подготовката е протекла на 95% от очакванията и са останали много доволни от първата фаза. Духът в отбора е доста приповдигнат, да се надяваме и че в Испания ще имаме добри условия. Целта е да се получат добри мачове, за да е максимално подготвен отбора”, каза още той.

„По принцип не се очертава да има нови имена в отбора, стига в последния момент до затварянето на трансферния прозорец да не изскочат една-две позиции, където бихме искали да се подсилим, да не се появи някой играч, който е ниво, което ние търсим. Нямаме намерение да продаваме. Целите пред отбора са да се пребори за шампионската титла, така че някакви чудеса и изненади не очаквайте. Може да има едно име, но това не е сигурно и зависи от много неща. Владо Стоянов остава в Лудогорец. Няма оферта, която да ни удовлетворява. Знаете, че той предподписа в началото на есента, така че ще разчитаме много на Владо”, добави Кирил Домусчиев.

„Няма какво да коментирам националния селекционер. Той си върши неговата работа, колегите от клубовете – тяхната. Не ми е нивото да се занимавам с тези неща, не ми е и работата. Въпросът дали даден играч трябва да отиде или не трябва да отиде е между спортно-техническия директор, треньорът на отбора и националния селекционер. Собственика на клуба как да я коментира тая тема? Пожелавам на Ивайло Петев успех. Аз съм убеден, че може да вземем нещо от италианците. За съжаление, наистина точно тогава съвпадат много важни контроли, програмата ни е до дни определена. Ние почваме първи мачовете. Знаете, имаме един или два мача за Купата с Берое преди да започнем първенството и наистина трябва да сме максимално подготвени, защото Лудогорец ще играе и за Купата. Ние се борим за всичко, както всяка година”, продължи собственикът на Лудогорец.

„Аз се държа абсолютно нормално към всички колеги, стига те нещо да не ме нападат. Ако има някакви атаки, те са плод на някакви емоции и вие, журналистите, най-добре може да ги оцените. Не ми е в стила задължително да отговарям. Ако някой ме обиди по някакъв начин и го направи публично, го пускам на моите адвокати и оттам нататък ще се разхожда редовно из съдилищата”, завърши Домусчиев.