Президентът на втородивизионния Лудогорец Кирил Домусчиев заяви след равенството 0:0 срещу Славия, че селекцията в неговия отбор продължава.

"Доволен съм от играта на момчетата. Селекцията в Лудогорец обаче не е завършила. Възможно е да привлечем още нови попълнения, като най-вероятно те ще бъдат състезатели от "А" група. Всички футболисти ще са на печалба, ако влезем в елита, тъй като там парите им ще са съвсем различни. Специални бонуси за влизане не са заложени в договорите им", заяви Домусчиев.

"Избрах Разград заради заводите, които има в града. Ще помагам на футбола, както и на другите спортове в региона", добави босът на втородивизионния тим.

"Не помагам на ЦСКА. Те си имат собственици, нека се оправят", каза още бившият член на Надзорния съвет на ЦСКА.

"Курдов е младо момче и затова може всеки ден да си променя мнението. Дано по-скоро влезе в ритъм и да се съсредоточи повече в изявите си на терена, а не в медиите", заяви благодетелят на Лудогорец за привлечения от "Ботев" нападател.

"Не се опитваме да копираме никого. Искам да направя нещо нормално за един голям град. Да имаме школа и условия за футбол. Ще посъветвам моите колеги от другите отбори да имат по-голяма финансова дисциплина и да търсят повече приходи за отборите си", завърши Кирил Домусчиев. /БЛИЦ