Благодетелят на Лудогорец Кирил Домусчиев остана изключително доволен от победата с 2:1 над "Левски" при официалното откриване на новия стадион в Разград - "Лудогорец Арена". Богаташът не пропусна да отговори на колегата си от Славия Венцеслав Стефанов, който наскоро го обвини, че в Разград работят със съдиите.

"Моите уважения към съдиите, но днес бяха под всякаква критика. Допуснаха много грешки. И главният, и страничните. Венци, ако е гледал този мач, сигурно ще каже, че и Тодор Батков работи със съдиите. Но колегата ми от "Левски" не е такъв, за разлика от Стефанов", заяви Домусчиев.

Президентът на новака в "А" група обяви, че този сезон целта пред отбора му не са купи и титли - "Ние играем за нашата публика. Целта тази година не са купи. Аз купи съм спечелил достатъчно. Само мога да кажа, че който иска да става шампион, трябва да бие Лудогорец, това е."

"Днес всички ме видяха как мета и чистя стадиона, а можеше отдавна да съм някъде на друго място на почивка. Правим всичко за хората. Не знам дали сме българското Манчестър Сити или българската Барселона", продължи Домусчиев.

"Ако не бяха съдиите, можеше да бием "Левски" и с повече. Но и те са хора, и те грешат", каза още босът на Лудогорец.