Тодор Батков беше въвлечен в мръсна игра, организирана от Кирил Домусчиев. Както е известно, двамата имат най-голям дял във фирмата, която придоби телевизионните права за мачовете от българския футбол - "Футбол Про Медия".

Програмният директор на ТВ7 Николай Бареков направи скандални разкрития тази сутрин и призива прокуратурата да се намеси. Тя вече е сезирана и нещата едва ли ще останат така. Сигналът има за цел разследване от компетентните органи на съмнителния контракт между "Футбол Про Медия" и БФС. Очевидно има конфликт на интереси, липса на прозрачност по условията на договора, неспазване на предварително обявените правила на конкурса.

Само преди часове от "Футбол Про Медия" разпространиха декларация, която се оказа, че е написана без знанието на Тодор Батков.

"Разбрах от журналисти, тъй като не съм в България. В ранния следобед вчера заминах. Не съм участвал в изготвянето на тази декларация и не знам съдържанието й. Не считам, че чрез декларации трябва да се регулират отношения", заяви пред ТВ7 Тодор Батков.

"Трябва да се видя с г-н Домусчиев, ще помоля да дойдат и хората от ЦСКА, които имат 10% във фирмата. Не е това начинът, не е това пътят", добави адвокатът.