Президентът на Спартак (Варна) Добрин Добрев остана разочарован след поражението с 0:3 от Черноморец.

"Предвид програмата, шансовете ни са минимални. С тази организация - до тук. Не бих допуснал подобна организация в нито една от моите фирми. От 12 мача гледам отбора и досега не съм се месил в работата. Основната ми цел беше да оправим нещата около лиценза, момчетата да си получават парите и т.н. Оттук нататък обаче мисля, че трябва да има големи промени. Няма да чакам чак до лятото за тях", заяви президентът на Спартак (Варна) Добрин Добрев.

Той не пропусна да отбележи и фактът, че в тима има кадрови проблеми. "В момента нямаме кой да застане на вратата, трима са наказани, няма кой да изпълни дузпа като хората, през тези дни аз освен да подкрепям нямаше какво друго да направя. Ще има промяна в най-скоро време, защото явно не става така. Това не е начинът на поведение в решаващи мачове. Губим важни битки, ако погледнете статистиката, сигурно ще видите, че ние сме най-вероятно единственият отбор, който има греда във всеки мач", продължи пред ole-bg клубният шеф.

"Не съм назначавал Симонович, за да го уволнявам. Хора, които не се явяват на работното си място, нямат място в Спартак", каза още Добрев.

"Не знам повече какво да кажа. Съжалявам, че разочаровахме феновете, които дойдоха с надежда, такава, с каквато дойдох и аз. Яд ме е също, че обезверяваме млади таланти като Николай Банков, за когото мачът е втори в "А" група. Момчето не е виновно за нито един от головете", завърши Добрин Добрев. /БЛИЦ