Ботев (Пловдив) посвети победата си с 3:1 срещу Славия, която бе първа след завръщането на „Колежа“, на легендарния Иван Занев, който почина на 30 август на 88-годишна възраст.

„В памет на Иван Занев! Той бе човек, чието ежедневие бе отдадено на каузата, наречена Ботев Пловдив. Посвещаваме победата над Славия на “Колежа” именно на него! Поклон!“, написаха "жълто-черните".

Водещият се старши треньор на Ботев (Пловдив) Борислав Караматев поради липсата на нужния лиценз на временния наставник Рафаел Ферейра беше много щастлив от първата шампионатна домакинска победа на новия “Колеж”. “Искам да изкажа моите съболезнования към близките на Иван Занев и да се запомни, че първата победа на “Колежа” е в негова памет. Дълго чакахме. Радвам се, че с добра игра успяхме да я постигнем тази дългоочаквана победа", каза Караматев.

"Емоцията и заряда са големи. Зарадвахме феновете. Те страдаха най-много, но и всички в клуба също страдахме много. Надяваме се да продължим с победите на нашия стадион", добави младият треньор.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

 

В памет на Иван Занев!

Иван Занев бе човек, чието ежедневие бе отдадено на каузата наречена Ботев Пловдив. Посвещаваме победата над Славия на “Колежа” именно на него! Поклон! ️

Публикувахте от Botev Plovdiv в Събота, 2 септември 2023 г.