ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ботев (Пловдив) представи трима нови футболисти - Кристиян Начукву, Джон Емануел и Нехемие Кинтунту. Te бяха на проби, които издържаха успешно и и подсилват състава на Душан Керкез, обявиха от клуба. 

Качествата им бяха наблюдавани от спортно-техническото ръководство на Ботев и спортния директор Артур Платек, отбелязаха още "жълто-черните".

Кристиян Начукву е роден на 27 декември, 2005г. и е офанзивен футболист който играе по крилото. Начукву изпъква със своята бързина, техничност и трудолюбивост.

Джон Емануел е роден на 1 август, 2005г. и е централен защитник, който може и да играе като дефанзивен полузащитник.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Начукву и Емануел бяха част и от Виста (Геленджик). И двамата футболисти взеха участие в летния турнир „Botev Cup“, като те станаха част от „най-добрия отбор“ на турнира, а Кристиян спечели призата за „Най-добър нападател“ в надпреварата.

Двамата нигерийци взеха участие в зимния подготвителен лагер на „жълто-черните“ в Турция. С представянето си на терена те успяха да спечелят доверието на старши треньорът Душан Керкез и заслужиха своето място в отбора.

Нехемие Кинтунту е конгоански офанзивен футболист. Роденият на 26 май 2005 г. играч е преминал през академията на Атлетико (Мадрид). Кинтунту прекара двумесечен пробен период в Ботев. Той взе участие и в няколко приятелски срещи на „канарчетата“.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

 

️ Трима футболисти преминаха успешно своите пробни периоди в клуба и подсилват състава на Душан Керкез. Това са...

Публикувахте от Botev Plovdiv в Четвъртък, 29 февруари 2024 г.