Ботев (Пловдив) внесе яснота относно състоянието на контузените футболисти в отбора преди утрешния домакински мач срещу Пирин от 14 кръг на efbet Лига.

„Канарчетата“ изнесоха актуална информация за състоянието на лидера си Тодор Неделев, който продължава да се възстановява след претърпяната операция на главата в Тбилиси след катастрофата на автобусите на националния отбор в началото на лятото.

Любимецът на “жълто-черната” публика участва в част от заниманията на основната група футболисти, но все още провежда и се придържа към повече индивидуални занимания. Станислав Работов също продължава своето възстановяване с медицинския щаб на Ботев.

Джеймс Ето`o се завръща и ще бъде на разположение, Бисер Бонев също се включи в тренировъчните занимания с основната група от футболисти, след пропускане на последните срещи на “канарчетата”.

Ботев (Пловдив) няма да може да разчита на капитана си Виктор Генев, както и на нападателя Антоан Бароан, който демонстрира чудесна форма в последните мачове. Двамата пропускат мача с Пирин заради натрупани жълти картони.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига