Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Положението в “Ботев” (Враца) стана напечено. На извънредна пресконференция настоящото ръководство в лицето на президента Чавдар Атанасов, изпълнителния директор Пламен Николов и административния директор Юри Николов заяви, че се оттегля. На Общото събрание на 30 юли властта на клуба ще бъде поета от неизвестни италиански инвеститори, а тримата досегашни ръководители се оттеглят.

“Аз, Чавдар Атанасов и Юри Николов, не сме убедени в чистотата на този проект и затова се оттегляме. Не вярваме, че тези хора ще помагат. В този един месец, в който те проявяваха интерес към нашия клуб, не ни бяха предоставени никакви банкови гаранции, не ни задоволи селекцията. Доведоха се футболисти на много ниско ниво, а се тръбеше, че ще са от топ-отбори”, заяви бившият национален вратар Пламен Николов.

„На 30 юли се оттегляме официално на Общото събрание и тези хора ще поемат клуба. И до този момент банкова гаранция няма, има само една открита сметка, в която са преведени 30 хиляди лева назаем. Подчертавам назаем. Ние сме ги изразходвали за двата лагера, в това число сме покривали и разходите на италианските инвеститори. Не отговарят на истината твърденията, че сме злоупотребявали с тези пари, тъй като при всяко едно плащане освен подписа на Чавдар Атанасов, бе поставян и подписа на техния представител Ивайло Рачев. Имаме документи за всички похарчени пари”, допълни Николов./БЛИЦ