Президентът на “Ботев” (Враца) Чавдар Атанасов, който ще изпълнява функциите си още 5 дни, след което се оттегля, заяви пред БЛИЦ, че нищо добро не чака клуба.

“Махам се, защото не ми харесва проекта на италианските инвеститори. Аз врял и кипял във футбола и просто не ми изглежда надеждно това, което виждам. Дано не съм лош пророк и да ме опровергаят, но аз не вярвам”, категоричен е Атанасов.

“Разочарован съм от кмета на града инж. Николай Иванов, който прие на драго сърце инвеститорите и техния проект. Просто не искам да съм част от това. Поставили сме условие българските футболисти да останат в отбора. Дал съм уверение на тези момчета, които в момента са настръхнали и искат да се махат от “Ботев””, сподели още президентът на клуба.

“Съмнявам се, че ще стане точно както се случи в “Ботев” (Пловдив). Дойдоха някакви италианци, докара куп безработни футболисти и накрая нищо. Пак казвам, щом общината иска тези хора тук и вярват в проекта, нека го осъществят. Надявам се наистина да е успешен и да проработи, но се съмнявам много”, завърши Атанасов.

Юри Славчев/БЛИЦ