ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов днес отново беше на посещение в Пловдив, където коментира темата за стадион "Христо Ботев". 

 Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Изпратих Николай Нанков. Той във вторник пак ще дойде. Сега се запознава с детайлите. Зико (б.р. - кметът Здравко Димитров), правете всичко. Стадионът трябва да стане! Защото оня ден видяхте - отборът бие много, а няма стадион. Той трябва да е пример за всички", обърна се Борисов към кмета на Пловдив.

"Знаете ли колко хора ме питат защо точно в Пловдив? Колко обаждания имам за това? Затова стадионът трябва да стане. Работете, правете всичко. Като стане - и аз ще дойда на мач", заяви Борисов.

Борисов хвърли бомба за родния футбол и обяви: Левскарите се дразнят, защото... ВИДЕО

Припомняме, че при предишната си визита в Пловдив преди дни бившият премиер обяви, че ГЕРБ ще издигне нов кандидат за кмет на местните избори догодина.

"Здравко Димитров като човек, приятел и партиец има пълната подкрепа на ГЕРБ. За съжаление, когато човек почне да се лекува много, има и болежки. Говорихме преди месец-два, довършва си мандата, прави си пречиствателна станция, стадионите, детските градини, пътищата и си остава на работа в партията. Мислите ли, че в негово отсъствие ще кажа нещо, което не съм договорил с него или не сме се разбрали, или пък да не по негово искане?", каза още Борисов и допълни: "Зико работи на пълни обороти и зад нас се виждат успехите ни". 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК