Присъствието на Бойко Борисов в атаката на Витоша (Бистрица) сериозно е притеснило шампион на България с “Левски”. Футболистът до такава степен се е уплашил от битката с премиера, че предпочита да напусне отбора, вместо да чака шанс за изява.

Става въпрос за шампиона на България с “Левски” и Локо (Пд) Екундайо Джаейоба. Нападателят, който от месец тренира с Витоша (Бистрица), иска да се махне от тима, тъй като не може да хване ръка на върха на атаката, научи БЛИЦ.

В контролите до момента Джаейоба бил ползван като десен халф. Атаката се води от другото ново попълнение Николай Божов, а когато премиерът има желание да играе, Божов също бил връщан в задни позиции.

Вариант с Дайо като централен нападател обаче не съществувал и това сериозно ядосало нигериеца. Вместо да се бори за титулярното място, той предпочита да си събере саковете. Джайеоба вече води разговори с няколко отбора, които да го приютят.

Офертата, която нападателят отправил, е “две в едно”. С него в пакет върви и брат му Моузес. Преди години той беше на проби в Локомотив (Пд), но не успя да се пребори за договор. В момента Моузес живее у нас и Дайо прави всичко възможно да му намери отбор./БЛИЦ