Треньорът на Ботев (Враца) Бойко Величков похвали Марек и публиката на отбора след загубата с 1:2 на неговия "Ботев" (Враца).

"Може да се каже, че изпуснахме да спечелим точка, въпреки че Марек доминираше, особено през второто полувреме. Знаехме, че отборът на домакините има страхотни изпълнители, когато имат пространства пред тях. Ние умишлено затворихме пространствата към нашата врата. Успяхме почти до края на мача да неутрализираме най-силния им футболист – Еньо Кръстовчев. Не мога да бъда недоволен, футболистите ми изпълниха точно това, което исках от тях. Успяхме да хванем домакините на контраатака и да им вкараме гол.

Ние не искахме да надиграме Марек, а да го излъжем. Може би ни липсваше малко повече самочувствие, но и късмет, защото загубихме в 93-ата минута. Марек спечели заслужено, искаха малко повече победата от нас. Публиката на домакините е страхотна. Те подкрепят и обичат отбора си. На този стадион глава са прекланяли къде-къде по-големи отбори. Вярвам, че феновете на Марек ще гледат отбори от "А" група догодина, заслужават го", заяви след мача наставникът на Ботев (Враца) Бойко Величков.