Нападателят на националния отбор по футбол Божидар Краев даде интервю пред официалния сайт на Българския футболен съюз. Футболистът на датския Мидтиланд е единственият българин в Шампионската лига и заяви, че България трябва да се гордее с постижението му.

Краев каза още, че трябва да очакваме много битка и да внимаваме при статичните положения в тазвечершния двубой с Финландия от Лигата на нациите (начало 19:00 часа).

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Чувствам се възстановен. Добре съм. В Скандинавието е горе-долу едно и също. Познато ми е, разбира се. Статични положения, здрави и силни играчи. Много неща бяха добри, но не спечелихме нищо като точки, но има една тенденция, която трябва да се продължи според мен. Головете, които допуснахме бяха лесни. 

Аз си мисля, че трябва да е гордост за цяла България, че съм представител за страната в Шампионската лига. Това е моя детска мечта, не става въпрос за пари в този момент. Мачовете от Шампионската лига са на много високо ниво и аз съм готов за него.

Според мен реалната цел за България трябва да е Катар 2022. С генерация, разбира се, която навлиза сега", завърши Краев. 

Програма на нашата група в Лигата на нациите