ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Валери Божинов обяви какви са най-близките му бъдещи планове, след като вече няма да е част от Септември (Сф). Както стана ясно, звездата напуска тима след раздялата на столичани със Славко Матич. Божинов беше помощник на сърбина.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

"Нормално е след като Славко Матич ме покани в Септември, аз да съм коректен с него и да си тръгна след напускането му. Имаше какво да науча и аз от него, а най-вече младите футболисти на отбора. Аз нямаше как да играя в Еfbet Лига за Септември, защото реших да не се картотекирам като футболист. Така че нямаше и как да има мой бенефис в мача с Левски, който предстои и на който със сигурност ще присъствам на Националния стадион. Благодаря на всички, с които работих в Септември", каза Божинов пред Dsport.

Бомба! Валери Божинов взе много изненадващо решение

"Какво ми предстои в професионален план ли? От средата на ноември съм записал в Италия, в школата в Коверчано, един курс за спортни директори, в който ще се обучавам с много известни бивши футболисти. Исках там да запиша и треньорски курс за лиценз "А", но нямат сега такъв и ще го запиша в България, а когато му дойде времето там, в Коверчано, ще запиша за Про лиценз", добави доскорошният помощник-треньор на Септември.

"Бъдещето ще покаже какво точно ще работя, но със сигурност ще е свързано с футбола. Може пък да ви стана колега и да коментирам футболни двубои", завърши Божинов.

Бившият нападател има дълъг престой в италианския футбол и затова е избрал школата в Коверчано.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК