ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Валери Божинов се нуждаеше от известно време, но в последните две седмици отбелязва изключителен прогрес. След като в началото на играта на Букмейкър БЛИЦ бившият национал заемаше последното място в класирането на лидерите на отборите в efbet Лига, сега Божинката изненада всички и вече е един от челниците след четири проведени кръга.

За втора поредна седмица Божинов блесна с прогнозите си и отново уцели един точен резултат. Той безпогрешно предвиди, че голямото дерби на Германия между Борусия (Дортмунд) и Байерн ще завърши при резултат 2:2, докато за този мач никой от неговите опоненти не прогнозира равенство и всички останали останаха без точки. Нулевото равенство между Реймс и ПСЖ беше изненадващо дори за участниците в нашата игра, където никой не успя да вземе актив за класирането.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Освен това Валери Божинов се доказа и като познавач на дербитата. През изминалия уикенд той правилно предвиди, че Милан ще победи бившия му тим Ювентус (краен резултат 2:0), Арсенал ще надвие Ливърпул (3:2). Позна и успеха на Барселона над Селта (1:0). Така с 6 точки от четвъртия кръг, бившият нападател на Манчестър Сити, Фиорентина и Спортинг (Лисабон) поделя първото място в общото класиране на играта с Васко Панайотов (Черно море) и Галин Иванов (Славия). И тримата имат по 13 точки.

Трябва да се отбележи, че за два кръга Божинов се изстреля от дъното на класирането до челните позиции. В предишния кръг той с точност прогнозира и победата на Рома с 2:1 над Интер. Валери Божинов, Галин Иванов и Янчо Андреев (Спартак Варна) са единствени сред лидерите на отборите от efbet Лигата, които имат по два познати точни резултата в играта Букмейкър БЛИЦ.

Припомняме, че при познат точен резултат се дават 3 точки, а само при познат знак – 1 точка.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК