ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Бившият български национал Валери Божинов изненада Сърбия, появявайки се на трибуните на стадион „Райко Митич“ в Белград за мача от Шампионската лига между Цървена звезда и Манчестър Сити (2:3). Както е известно, 37-годишният бивш нападател игра за големия съперник на „звездашите“ – Партизан. В периода 2007-10 г. Божинов беше част от Манчестър Сити.

„Дойдох на мача, за да може синът ми да гледа Манчестър Сити наживо. Благодаря на директора на Цървена звезда Звездан Терзич, че ми осигури билети. Аз съм фен на Партизан, играл съм за клуба, но признавам, че запалянковците на Звезда създадоха прекрасна атмосфера. Разпознаха ме на трибуните и ми оказаха голямо уважение. Благодарен съм им за отношението“, заяви Божинов пред Blic.rs.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

„Играл съм за Партизан, но всеки знае, че никога не съм казал нещо лошо за Цървена звезда. Винаги съм изпитвал респект към „червено-белите“. Всеки човек обича един или друг клуб, но това не означава, че трябва да си неуважителен към съперника“, допълни бившият български национал.

„Много ми харесва Хванг от Цървена звезда. Без съмнение е най-добрият играч на отбора. Младият нападател Йован Миятович се включи добре, но имаше нещастието два пъти да удари гредата. Ако аз бях треньор, щях да го пусна от самото начало. Това е голям талант и ще донесе успехи на Сърбия. Подобни мачове са важни за младите футболисти, за да почувстват, че могат да са равностойни на най-големите във футбола“, призна Валери Божинов.