В Деня на детето „Супер героите“ празнуваха с TV7 и NEWS7. Двата телевизионни канала, които активно работят в подкрепа на българския спорт, дадоха възможност на 120 млади футболисти да премерят сили и умения на стадион Раковски, гр. София. В състезанието участваха детските отбори на професионалните футболни школи на „Левски“ –Герена, „ДИТ“-София, „Славия“, „Локомотив“ - Пловдив, „Сливнишки герой“ - Сливница, „Берое“ – Стара Загора, „Левски“ –Раковски и „Миньор“ – Перник. Спонсор на събитието беше VIVACOM.

Осем отбора се срещнаха на терена в двудневния футболен празник. Събитието на стадион "Раковски" предизвика и интереса на Даниел Боримиров, който проследи мачовете между младите надежди на българския футбол.

В дена на детето – 1-ви юни станаха известни и най-добрите футболисти сред децата: На 3-то място се класираха малките „смърфове“ от Локомотив Пловдив, 2-ри след ожесточена битка останаха супергероите от Славия. Големите победители са младите футболисти от ДИТ – София. Шампионите получиха купата си от футболиста на "Левски "Валери Божинов и шефа  на спортния отдел на TV7 и NEWS7 Мартин Томанов. Всеки от играчите на турнира получи и спортна фланелка с мотото на кампанията на TV7 и NEWS7 „В подкрепа на българския спорт“. Най-добрите на терена си тръгнаха и с футболни топки.