Капитанът на Локомотив (София) Александър Бранеков остава в тима. Бранителят поднови договора си с "червено-черните" за още две години. Юношата на ЦСКА още преди няколко седмици е уведомил ръководството на клуба от "Надежда", че иска да пробва късмета си в чужбина.

Той обаче не успя да си намери отбор зад граница, но днес проведе среща с шефовете на Локото и преподписа. БЛИЦ научи, че "железничарите" ще започнат преговори с освободения от ЦСКА Мартин Камбуров. Голмайсторът бе бесен от решението на ръководството и заяви, че най-големия мъж в ЦСКА се оказал Киро администратора, който му съобщил за освобождаването. Той все още не е склонен да се върне в "Надежда", тъй като е наредил на мениджъра си да му търси тим в чужбина. Освен това Камбуров ще иска и висока заплата, обстоятелство, което може да се окаже пречка за трансфера в Локото.

До този момент столичани привлякоха четирима нови – Тодор Христов, Даниел Гаджев, Джереми Родригес и Дилян Колев. Отборът започва подготовка на 15 юни, събота, от 10.30 ч.