Централният нападател на ЦСКА Аарон Исека даде голямо интервю за „Тема Спорт“, в което се изказа изключително ласкаво за старши треньора Александър Томаш.

“Никога до момента не съм имал възможност да работя с треньор като Александър Томаш… Как да кажа (замисля се)… Никога не съм срещал наставник, който толкова много да обича футбола. Той наистина е много концентриран във всяка стъпка на терена. От първия ден, в който започнах да работя с него, видях, че иска да наложи тактиката, която изповядва Роберто Де Дзерби”, категоричен бе Исека.

“Де Дзерби? Харесвам начина, по който играят неговите отбори. Никога не съм го срещал и не съм играл срещу негови отбори, но виждам какво прави и в един от бившите ми клубове – Олимпик Марсилия. Той е треньор от световна класа. Всички говорят за него с респект, уважение и възхищение, защото видяхме и какво направи в Брайтън. Щастлив съм, че сега работя с Александър Томаш, защото ако обичаш истински футбола, то ти ще обичаш да играеш по този начин и вярвам, че в ЦСКА ще успеем да го постигнем”, заяви нападателят.